niet zomaar een weblog

Zonsverduistering 2001

2001De volgende zonsverduistering in de buurt zou weer even op zich laten wachten. Alternatief… verder weg gaan kijken? Ja! Dus gingen m’n vader, Ardjan, Vera, Dorine en ik in juni 2001 een rondreis door Namibië, Botswana en Zambia maken (zie ook mijn vakantieverslag), om (o.a.) uiteindelijk vanuit Zambia de zonsverduistering te bekijken! Een reisgenoot maakte een duitstalig en een engelstalig verslag. Op de dag van de zonsverduistering ontmoetten we een Belgische verslaggever die dit verslag in ‘De Morgen’ schreef.
corona
Zambia, 21 juni 2001 (Canon 300mm zoom, f=11, t=1s, 400 ASA)

1 reactie

  1. […] Voor het eerst buiten Europa: een rondreis door Namibië, Botswana en Zambia! En dat natuurlijk in het kader van de zonsverduistering! […]

    Pingback by de Verdieping » Blog Archive » Namibië, Botswana en Zambia — 27 april 2006 @ 23:45

Sorry, the comment form is closed at this time.

 

Bad Behavior has blocked 543 access attempts in the last 7 days.