niet zomaar een weblog

Nieuwe auto!

Vandaag heb ik een nieuwe auto gekocht. En niet zomaar een auto. Hij heeft een vreemde motor… of beter: motoren, benzine en elektrisch, ook wel hybride genoemd: de Toyota Prius.
Toyota lijkt de eerste te zijn die auto’s bouwt vanuit futuristische ideeën, zonder toe te geven op wat men verwacht bij een normale auto. Hij heeft alle ‘standaard’ geintjes, zoals airco, navigatie, bluetooth, etc., en zou 1 op 20 moeten kunnen rijden, zelfs in de stad.

Ik was een paar weken geleden al naar dit type auto aan het kijken, maar de lokale Toyota dealer vertelde me dat de levertijd tenminste 12 maanden was. Toen liet ik het Prius-idee varen, en ging bij de Audi A2 kijken. Maar toen vond ik op Internet een 2e hands Prius met slechts 2000km op de teller. Deze handelaar had 4 Prius (het meervoud van Prius is Prius, iedereen die Latijn kent zal het met me eens zijn) gekocht in Duitsland en verkoopt ze in Nederland. Ik heb de derde… Als je interesse hebt, laat maar horen, deze handelaar heeft er (nu) nog één staan!

Binnen 2 weken kan ik ‘m halen!

Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 

Bad Behavior has blocked 376 access attempts in the last 7 days.