niet zomaar een weblog

Weekendje London en Sutton

Afgelopen weekend ben ik met Anne een weekendje in London en Sutton geweest, op bezoek bij haar zus Hester (kort) en onze vriendin Dorine (uitgebreid).
Anne heeft er in drie delen over geblogd. (En daarmee het gras voor m’n voeten weggemaaid 🙁 )
Ook Dorine schreef over ons bezoek, nadat haar computer zich weer een beetje ging gedragen.

Ondanks dat ik me een ochtend niet goed voelde, heb ik een heerlijk weekend gehad. Met een wandeling langs Little Venice, een bezoek aan de hondenrennen, een wandeling/klim naar Box Hill, een bezoek aan de Nederlandse kerk en aan de oude sterrenwacht van Greenwich. En dan gaat zo’n weekend opeens sneller voorbij dan je eigenlijk zou willen…
Gelukkig heb ik tussendoor Dorine’s computer spyware, adware en virusvrij kunnen maken, zodat ze weer fatsoenlijk op Internet kan. Toch gek, hoe zo’n online-statusbolletje van iemand in het buitenland een dichtbij gevoel kan oproepen. 🙂

Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 

Bad Behavior has blocked 507 access attempts in the last 7 days.