niet zomaar een weblog

iMac

Vandaag eindelijk de knoop doorgehakt en een iMac gekocht. Als echte Hollander had ik 2 weken geleden al €100 korting geregeld op de iDays, en vorige week heeft Apple nog eens de prijzen verlaagd…
Helaas heb ik nog geen tijd gehad om zelfs maar de doos te openen, maar morgen moet je me niet storen…! 😉

4 Comments

 1. […] Vandaag is Hester jarig en is het vaderdag. Aangezien Hester in Londen is nu en ik mijn vader vorige week nog gezien heb, ben ik de hele dag thuis. Mooi tijd om kleding die ooit zwart was weer zwart te verven, te knutselen, te lezen en een beetje te computeren. Jeroen hoor ik de hele dag niet, want die heeft een nieuw speeltje gekocht. Vanavond gaan we waarschijnlijk BBQ-en, met zijn tweeën, dus dat is ook gezellig. […]

  Pingback by De wereld volgens AnnevO — 18 juni 2006 @ 12:05

 2. ha, loopt het al een beetje?
  wat ik het hardst zocht in het begin:
  f5 = appeltje+r
  delete = fn+backspace

  Reactie by nrrdgrrl — 18 juni 2006 @ 20:35

 3. Ik wacht vol spanning af op de vervolg-post 😉

  Reactie by Koen — 19 juni 2006 @ 0:37

 4. […] De iMac die ik onlangs heb gekocht, blijkt een probleempje te hebben: als het scherm uitgaat na enige tijd niet gebruiken, maar de computer nog niet volledig in slaap is gevallen, gaat er iets mis zodra het scherm weer aangaat. Het beeld knippert alsof de verversingsfrequentie veel te laag staat ingesteld. En er komen vertikale strepen door het scherm. Na een uur of zo is dat allemaal wel weer weggetrokken, maar het hoort toch zeker niet. Nu blijkt dat ik niet de enige ben die dit probleem heeft, meerdere mensen met een 20″ iMac hebben er last van. Zojuist heb ik ‘m ter reparatie aangeboden, en het kan 2 tot 3 weken duren… […]

  Pingback by de Verdieping » Blog Archive » Computer ziek — 7 juli 2006 @ 17:18

Sorry, the comment form is closed at this time.

 

Bad Behavior has blocked 217 access attempts in the last 7 days.