niet zomaar een weblog

kpn…

Tja, en toen viel vanochtend opeens de ADSL verbinding weg. Thuisgekomen bleek het niet aan ADSL te liggen, want de telefoonlijn was ook dood. Lang leve de GSM! De storingslijn van KPN wist te melden dat het een bekend probleem in deze regio is, en dat het vermoedelijk morgen rond 4 uur ’s middags wel zal zijn opgelost…

Jullie begrijpen dat ik vol vertrouwen uitkijk naar de overname van m’n provider Demon door KPN.

Gelukkig zijn de buren zo vriendelijk om mij toe te laten op hun wireless verbinding, en gebruik te laten maken van hun kabelinternet. Helaas kan ik ze er niet voor bedanken, want ik heb geen idee welke buren zo vriendelijk zijn… 😉

2 Comments

 1. Jij hebt dus ook al zo’n vriendelijke buren?
  Ik ook, alleen het signaal is soms wat zwak. Maar ach, ik heb ook nog buren die niet weten dat ze vriendelijk zijn, die hebben WEP encryptie, en wél een sterk signaal 😉

  Reactie by Koen — 20 juni 2006 @ 22:41

 2. Jeroen, ik vind het echt niet kunnen!!!
  Gij zult niet oneigenlijk gebruik maken van des burens wireless verbinding…..
  FOEI!

  kus uit India,

  Fenneke

  Reactie by Fenneke — 1 juli 2006 @ 9:37

Sorry, the comment form is closed at this time.

 

Bad Behavior has blocked 218 access attempts in the last 7 days.